Джулиана Гани не пропусна да събере погледите на всички в точка на рождения ден на сина й, който навърши 4 години. По този повод тя организира детско парти и впечатли гостите с дълга черна перука в стил Мортиша Адамс и разбира се рокля с изрязано деколте, за радост на присъстващите татковци.

 

Припомняме, че Гани има и още един син – от актуалния си мъж полицаят Теодор Гецов, който е с нестандартното име Кай. Малчуганът скоро ще навърши годинка, а блондинката обича да се хвали, че животът й изобщо не се е променил след двете раждания – продължава да пътува, да се забавлява и да води активен нощен живот.

 

Джулиана Гани се предреши като Мортиша Адамс за партито на сина си

Първородният й наследник е поверен на грижите на баща му Илиян Найденов, а невръстният Кай е поверен на детегледачки, докато същевременно Гани се е отдала на неспирни развлечения и разкрасителни процедури.

 

Едрогърдата риалити звезда твърди, че е успяла да възвърне предишното си тегло – 50 килограма. През цялата си бременност тя много внимаваше с какво се храни, за да не надебелее. Блондинката несъмнено върви по пътя на майка си, която има няколко деца от различни мъже. Тъй като Джулката е с доста труден характер, сменя съпрузите си като носни кърпички.

 

Джулиана Гани се предреши като Мортиша Адамс за партито на сина си - Снимка 2

Мълвата носи, че редовно тормозела полицая Теодор и вече успяла да му се качи на главата, а той гледал да й угажда, за да няма скандали. Наскоро се заговори, че ченгето има и любовница.

В същото време Джулиана не спира да се хвали от него и да демонстрира охолния им начин на живот, с което очевидно се опитва да натрие носа на бившия си. Запознати обаче издават, че отношенията им далеч не са толкоз розови, колкото се опитват да ги представят – двамата непрекъснато се карали, а в нередки случаи кавгите им прераствали и във физически сблъсъци.

 

Само за последните 4 години, Гани е с два развода зад гърба си. Няма деца от първия си съпруг Станимир Ташев, но пък прави впечатление, че след всяка раздяла намира много бързо поредната „голяма любов“.

Източник: Уикенд