Джулиана Гани остава вярна на себе си. Въпреки че в "Капките" показа добро пеене и талант, както и отговорност към задачите, тя си знае своето - най-обича да се показва, да се чекне и да се снима полу в натура... Това си е Джулката, какво да се прави, другото я изморява.

Днес тя отново взриви мрежата като сподели, че обичала да го прави мръсно и самата тя да е мръсна (не, че не се къпе, де)... като го илюстрира нагледно. Силиконката се пусна наклепана в прахоляк, кал и пръст по себе си, но определено фотографът си знае работата и кадрите са горещи. Е, Джулка е на тях все пак...

Много от последователите й обаче скочиха на две неща. Първото е поведението на Гани, което е меко казано неподходящо при все, че има вече голям син. Първородният й Давид от Илиян Найденов е вече пораснало момче и със сигурност ще разбере какви ги показва и казва тя.

Второто е самата визия на Гани. Дори феновете й се стреснаха колко е отслабнала и я посъветваха да се храни повечко, за да си върне изгубените в "Капките" килограми, защото така й отива половината сексапил.

"Джулке, то не може само силикон да се пипа, трябва и Д-пе, бедра, ръце... А теб сега като те гледаме, само кожа и кокал си, не е секси това вече. Теодор Гецов да те кара да ядеш, че се излагаш", пишат в нета.

Източник: Crimesbg.com