Джулиана Гани щяла да е българската Анджелина Джоли. Е, не като визия, а като душевност. Ти да видиш... Силиконката, която е на почивка в Кения, обяви, че има сериозни намерения да осинови малко африканче. Трябвало повече хора да правят такива неща, защото това е благородна и хуманна постъпка.

С малкото африканче тя се запознала случайно, дала му бонбонче лукче, а то се зарадвало много. "Наистина мисля да осиновя някое дете оттам. Това например ме нарече "мамо", нямаше какво да яде", разказва Гани.

Първо - можем да я похвалим за идеята и намерението, ако наистина е сериозно, а не просто поредният пиар за няколко дни. Второ - "някое" африканче малко звучи неопределено, защо не точно това детенце, ако го искаш наистина?! И трето - в мрежата я попиляха от коментари.

"Джулке, Джулке, голямо ти е сърцето, ама умът ти е малко. Забрави ли, че цял свят разбра как навремето крещеше, че собственото си първородно дете ще набуташ в дом, защото си била млада и ще си родиш още няколко?! Същото ти дете от бившия ти мъж, на който искаше да мъстиш, ама какво ти беше виновно то?! Така че първо вземи си погледни собствените деца и се грижи за тях съвестно, вместо само да гледаш къде да си отвееш трътката по света и да се правиш на самарянка за пресата", попиляха я в нета.

Източник: Crimesbg.com