Броени дни, преди да разкрие пола на бебето си от полицая Теодор Гецов, Джулиана Гани пак се пресети за бившия си – фитнес инструкторът Илиян Найденов. Както е известно двамата с него имат син Давид. 

Така и не става ясно какъв е поводът за това този път, но е факт, че силиконката отново припомни публично за какво точно му е обидена. 
Тя и не спомена името му, тъй като умело замаскира атаката в обяснение в любов към настоящия си любим. В резултат Джулката забърка странна романтика.
 
„Благодаря ти, че нямаш болни амбиции за слава и известност. Благодаря ти, че не искаш да развивам брандове или бизнеси в твое име, с цел изгода. Благодаря ти, че винаги си искрен и истински, а нямаш гадни схеми и планове в главата. Благодаря ти, че ме обичаш, въпреки всичко и всички. Благодаря за това, което си ти!”, написа Гани преди дни в Инстаграм към снимки с Теодор, от когото е бременна.

Постът провокира последователите й. Някои я посъветваха да не гледа в миналото повече, а само в настоящето и в бъдещето. Освен това решението да прави всички тези неща е било нейно и сега изглеждало грозно да говори така. Други пък явно харесаха идеята да обсъдят наново бившия й, защото припомниха, че когато Джулката била за втори път във „ВИП Брадър” през 2018г., водещият бил казал, че тогавашният й мъж Илиян звънял няколко пъти в ефир. В коментара се изтъкна още, че Найденов, който има фитнес във Велико Търново и своя марка чайове, явно много искал да го дават по телевизията. „Именно”, отвърна Джулката на този коментар.

Преди дни 31-годишната блондинка, чийто първи брак бе с фитнес инструктора Станимир Ташев, заяви в интервю за влога на Атанас Месечков, че двата развода, които има зад гърба си, до някаква степен разклатили вярата й в мъжете, но все пак всеки е различен и не бивало да ги слага под общ знаменател. Много бързо се освобождавала от неправилните хора, тъй като може би и в двата й развода тя е била причината за раздяла. 

„Когато нещо не ми харесва или се счупи, за съжаление аз не съм от хората, които просто да го залепят, а продължавам напред, защото вярвам, че животът е една красива приказка и всяка страница е различна. Не трябва да съжаляваме за миналото. Трябва да си градим ново бъдеще”, заяви Джулката.

Тя обаче не пропусна възможността да се изкаже за разправиите си с Илиян. За никого не е тайна, че двамата се разделиха с гръм и трясък, като официалният им развод бе предшестван от свирепа компроматна война. Джулката се включи от Кан в предаване по Би Ти Ви през есента на миналата година, за да обяви, че се разделя с Илиян, защото го хванала в изневяра или в планувана такава – пишел си с някаква студентка. 

После фитнес инструкторът пусна скандални записи в интернет, в които в изблик на гняв Джулката сипе заплахи за живота му, както и тази, че за да го нарани, ще прати сина им в дом.
После пък силиконката обясни всичко това с реакция на наранена и гневна жена. Разводът бе през пролетта. Красавицата сключи споразумение с Илиян за родителските права за сина им, за да избегне дълга, опустошителна съдебна битка по въпроса, както тя обясни. Оттогава насам изглеждаше, че двамата са се помирили и споделят грижите за сина си. Затова блондинката изненада тези дни, когато в Инстаграм припомни за прегрешенията на бившия в нейните очи, а в интервюто си пред Атанас Месечков заяви: „Нещата, които се случиха, се случиха, защото той така пожела. Защото аз не виждам да има семейства, които да нямат никога никакви скандали. Да, и ние сме имали скандали, избухвания, това според мен е нещо нормално. Просто той превърна нашата връзка във война, а детето – в арбитър, което сякаш застана между нас. И това го направи с цел ПР, според мен”.

Така или иначе всичко това вече е в миналото. Силиконката вижда редовно сина си Давид. Все изтъква колко е щастлива с новия си любим Теодор, от когото е бременна, въпреки че неотдавна се разчу за скандали помежду им. Джулката претендира и за възход в професионален план. Тя обясни, че в момента разработвали нейна собствена линия добавки. Кои са те не стана ясно, нито подробности за добавките. Сигурно е само, че ще са с марка, собственост на Джулката. 
„Защото не може цял живот да се рекламира за другите, трябва и за себе си”, обясни тя. 

Блондинката ще продължава да рекламира в социалните мрежи и други марки, тъй като изкарвала добри пари. Затова не е работила по специалностите, които е изучвала. Тя е завършила Музикалното училище в Пловдив, след което учи в Консерватория. Завършва и „Икономика на туризма”. Има две магистратури – едната е „Управление на европейски проекти”, а втората е музикална. 

„Може би засега на заден план остава това, което съм учила, но пък в крайна сметка това ми е като една инвестиция за бъдещето, защото никога не се знае дали няма да реша да се занимавам с това. Едва ли ще бъда инфлуенсър до 50 години, примерно”, заяви Джулката. Напоследък имала предложения за колаборации в чужбина. Скоро щяла да участва в международния конкурс „Мис Европа Интернешънъл”, в който ще се конкурира с момичета от 50 държави. 

„Ще видим аз сега на кое място ще се наредя”, каза Джулката. Тя призна, че мечтае за рубрика в „някакво готино позитивно предаване”.
Що се отнася до личния й живот, засега сватба № 3 няма да има. „Имам такова предложение, но на този етап така мисля да го оставя да изчака”, сподели блондинката, припомняйки какви неща й се случили напоследък. 
„И някак си не казвам, че би трябвало да има човек, който ще се появи и ще обере негативите за всички бивши, но все пак аз вече си имам повече от едно наум“.
Източник: Уикенд 
 

Джулиана Гани направи отчаян опит да…