Може би не е тайна, че Илиян Найденов има фитнес залата си благодарение на бившата си половинка Джулиана Гани. Мачото се уредил с обзавеждане и уреди без пари, като в замяна бившата му жена е рекламирала фирмите, осигурили фитнес съоръженията за монтанския плейбой. Илиян не е дал нито лев за залата, с която днес си вади хляба и му носи значителни приходи.

 

Мачото, който сложи рога на Джулиана Гани, въобще не оценява факта, че дължи залата си именно на силиконката. Тя не е взела нито лев от фирмите, които рекламира, като е договорила те да обзаведат изцяло фитнеса.

 

„Илиян се възползва от добрината и наивността на Джулката. Явно мислеше, че му е в кърпа вързана, направи го известен, рекламираше му чайовете за отслабване, книгите и въобще бизнеса му, а накрая той сваляше млади мадами в интернет“ – коментират съграждани на фитнес инструктора.

 

Бившите съпрузи водиха дълга медийна и съдебна битка, но в крайна сметка Джулиана Гани отстъпи и Илиян получи правата над сина им Давид. Така наследникът им прекарва половин месец с баща си и половин с майка си, каквато е съдебната договорка на родителите. Силиконката не иска да отвръща на удара, за да не би това да рефлектира негативно на детето.

Източник: Уикенд

Джулиана Гани категорично отказва да падне на нивото на Илиян