За радост или пък не, но е факт, че Деляна Маринова – Джуджи се завърна в предаването на Нова тв „На кафе“.

Този път обаче дългогодишната приятелка на Гала няма да води старата си светска рубрика, с която се задържа доста време на екран, преди да изпадне от ефира през 2016 г., а подхваща поредица, изпълнена с мистика.

 

Вечно нахилената блондинка ще представя интересни истории, необясними за науката и любопитни теории, места и хора. „Забранени истории с Джуджи“ е името на новата й рубрика. Тя побърза да поясни, че рубриката й ще е като журналистическо представяне на факти.

 

Джуджи с нова рубрика в „На кафе“

Първо ще представи теорията си за кухата Земя, според която сърцевината на Земята е куха и в нея има миниатюрно слънце, а пространството е населявано от неизвестна на външните обитатели цивилизация. Всъщност теорията е доста стара и е известна на любителите на мистични истории и конспирациите, но очевидно Джуджанка и екипът й са сметнали, че ще е любопитна за зрителите.

 

Според зрителите на предаването, със сигурност ще е интересно да гледат нахилената блондинка в новото й амплоа.

Въпреки множеството си ангажименти като продуцент на театрални постановки, в някои от които участва и като актриса, телевизионният ефир продължава да я влече силно като магнит. Тя водеше междувременно светско предаване по кабеларка до тази пролет. Очевидно обаче желанието й да се завърне в На кафе е било огромно, след като се е решила да замени собствено предаване с рубрика.

 

Въпреки голямата си ангажираност, Джуджи винаги намира и време за пътешествия. Тази пролет тя отскочи до Ню Йорк, където макар и отдалеч успя да зърне бившия американски президент Доналд Тръмп, заедно със съпругата му Мелания, който понастоящем е подсъдим за измама.

 

Броени дни преди старта на рубриката й в „На кафе“, блондинката обиколи и Испания, заедно с група от 8 приятели. По стара традиция тя разказа за това си пътешествие в предаването, горда от факта, че този път е убедила и съпруга си да се включи.

Източник: Уикенд