Джорджина Родригес се напъва да се хареса на феновете, но за пореден път показа, че й е нужен стилист. Мнозина смятат, че върху годеницата на Роналдо изведнъж се изсипаха купища пари и то по една случайност. Преди да срещне носителят на Златната топка тя бе обикновено момиче, което работи в бутик.

И след като започна аферата с Роналдо тя за нула време стана известна. В момента Джорджина води такъв луксозен живот, че хиляди жени по света й завиждат. Но в същото време Родргес е подложена на сериозна критика. Според феновете в интернет тя прекалено се хвали с богатството си, но в същото време й липсва класа.

Джорджина Родригес лъсна с вулгарна рокля с огромно деколте (Хейтят любимата на Роналдо за липса на вкус – Снимки)

Половинката на шампиона постоянно демонстрира прекалено скъпи бижута, а тоалетите й са на ръба на вулгарността. Няма проблем да носи маркови дрехи, купени с парите на футболиста.  Проблемът при нея е, че от обикновено момиче тя се превърна в богаташка, която няма вкус.

Конти се със старомодни палта, а  диамантите и луксозните рокли често изглеждат нелепо на пищната й фигура

Джорджина Родригес лъсна с вулгарна рокля с огромно деколте (Хейтят любимата на Роналдо за липса на вкус – Снимки) - Снимка 2

.

Точно заради това смятат Джорджина  за една от най-нестилните жени на Холивуд. Скоро Родригес показа нов имидж. Бившата продавачка се издокара с тясна рокля по тялото в морковен цвят и покри главата си с шал с леопардов принт. Така тя позира в колата с червения салон. Феновете смятат, че образа й е прекалено предизвикателен заради прекалено отвореното й деколте и пишат: „Пак демонстрира някакъв неразбираем стил, време е да си наеме  стилист!”, „Може да е богата, но изглежда вулгарно, особено в Саудитска Арабия.”, отбелязаха интернет потребители.