Джордж Клуни не посрещна с голям ентусиазъм 60-тия си рожден ден

Джордж Клуни не посрещна с голям ентусиазъм рождения си ден. На 6-ти май актьорът навърши 60 години, но в интервю пред "Entertainment Tonight" малко преди юбилея той споделя, че не смята рождения си ден за най-вълнуващото нещо на света. "Що се отнася до навършването на 60 години, не съм развълнуван от това, но е по-добре, отколкото да си мъртъв", заявява в шеговития си стил актьорът. "Така че ще го приема". Въпреки остаряването, Клуни казва, че се радва на живота. Актьорът споделя, че се чувства "щастлив и благословен" в брака си с Амал Клуни, за която се е оженил през 2014-та година, и семейството им.

Остаряване

Изглежда обаче, че Клуни от години се е подготвял професионално за "този момент" с остаряването. В разговор по-рано тази година с Мишел Пфайфър, екранната му парньорка от романтичната комедия "Един прекрасен ден" (1996), Клуни отбелязва, че през последните няколко десетилетия той се е съсредоточил повече върху продуцирането и режисурата, отколкото върху екранните роли, защото е искал да има повече контрол върху кариерата си. "Не исках да се притеснявам какво мислят за мен някои режисьори на кастинга, след като стана на 60 години", заявява Клуни.

Известност и правозащитни каузи

Въпреки своята 60-годишна възраст Клуни все още е една от най-големите звезди в Холивуд - двукратен носител на "Оскар", който продължава да използва известността и влиянието си, за да се ангажира с правозащитни каузи. Клуни не само е носител на престижните златна статуетки - той е притежател на уникална колекция от "Оскар" номинации, тъй като е единственият актьор, получил номинации в шест различни категории. Истинският пробив за Джордж Клуни, за който всички си спомняме, идва с телевизионния сериал "Спешно отделение". Именно актрисата Джулиана Маргулис не пропусна да отбележи юбилея на Клуни в социалните мрежи - 54-годишната актриса сподели вчера в Инстаграм профила си снимка, на която двамата са прегърнати, като пожела на бившия си екранен партньор от "Спешно отделение" да има щастлив 60-ти рожден ден. Архивният кадър е заснет по време на участието им в медицинската ТВ драма. "Честит рожден ден на моя скъп приятел, който вчера ми напомни, че се познаваме от 27 години!", написа Маргулис към снимката. "Тази снимка е направена за корицата на "TV Guide" в студията на "Уорнър Брос" по време на обедна почивка". Маргулис не пропусна също така да похвали Клуни в публикацията си, като написа, че той е човекът, който "през цялото време ми напомня, че да правиш правилните неща винаги е по-смелият избор". [caption id="attachment_665709" align="aligncenter" width="300"]Джордж Клуни не посрещна 60-тия си рожден ден с голям ентусиазъм сн. YouTube Джордж Клуни не посрещна 60-тия си рожден ден с голям ентусиазъм сн. YouTube[/caption] След успеха със "Спешно отделение, пътят на Джордж Клуни е повече от славен - като за това може да сме благодарни за провалената му мечта да стане бейзболна звезда в отбора на "Синсинати Редс", преди да започне да се занимава с актьорско майсторство, предават от ladyzone.bg.