Опозореният и впоследствие възвърнал честта си след отвратителната съдебна сага с Амбър Хърд Джони Деп не стои със скръстени ръце. Според изданието „Сън“ 60-годишният актьор топли кревата на тройно по-младата от него Джена Ортега – смугла красавица, направила фурор с ролята на Уензди от едноимения сериал за семейство Адамс. Тя се запознала с холивудската звезда на снимачната площадка на хорър комедията „Бийтълджус 2“.

Джена Ортега, която този месец става на 21 – пълнолетие според американските закони, помърза да отрече информацията за връзка с Джони Деп, като я нарече „нелепи твърдения“. Само че няколко часа по-късно суклата красавица изтри поста си в социалната мрежа.

Джони и Джена били забелязани не само на снимачната площадка, но и да се уединяват в гримьорната на младата дама с пуерториканска кръв. Деп е известен с вкуса си към дами с момичешки вид – той дълги години живееше с френската старлетка навремето Ванеса Паради.

Джони Деп заби 20-годишно гадже с гореща пуерториканска кръв

Младата Джена е официално без гадже до момента, докато Джони последно се утешаваше при адвокатката си Камил Васкес, която разби Амбър Хърд в съда и му издейства обезщетение от 15 млн. долара. Романсът им обаче не продължи твърде дълго, след като на юристката беше изплатен договорения й хонорар.

Източник: „Уикенд“