Актьорът и музикант Джони Деп трябваше да свири с групата си „Холивудски вампири“ в Будапеща само седмица след изявата си в София, но участието беше отменено, след като припадна мъртвопиян в хотелската си стаа. Оказана му е лекарска помощ, а групата не се качи на сцената.

Отмяната на концерта дойде в последната минута при пълна зала. Членовете на групата дори направили звуковата настройка на уредбите и инструментите, но пиянската изцепка на Джони Деп провали всичко. По непотвърдена информация бившият на Амбър Хърд е заявил, че ще компенсира от джоба си всички зрители, както и останалите музиканти.

Това не е първият път, в който „Холивудските вампири“ се сблъскват с трудности. През юни Джони нарани китката си, след което бяха отменени няколко концерта в Америка. Явно е, че известният актьор в момента преминава през много труден период.

„След развода с Амбър Хърд Джони вече не е същият човек. Обвиненията в домашно насилие го съсипаха. Той не може да се съвземе и все повече търси утеха в дъното на чашката“ – коментира източник от близкото му обкръжение.

Джони Деп пропада в бездната на алкохола

Феновете на Джони Деп по света му съчувстват и не спестяват злословия по омразната им Амбър Хърд, която се покри някъде в Европа след злощастния развод.

Източник: „Уикенд“