След като спечели съдебната битка с бившата си жена Амбър Хърд, Джони Деп отново съживява кариерата си. Обвиненията в домашно насилие се отразиха пагубно върху актьорските ангажименти на звездата и в последната година – две той не бе потърсен за някакво участие в киното. Актьорът обаче преглътна горчивия хап, след като съда във Вирджиния излезе със становището, че твърденията на Амбър Хърд са просто клевета. Така отдъхнаха и много почитатели на Джони, свикнали да го виждат в ролята на разпасания пиратски капитан Джак Спароу.

Ето че времето на Деп дойде и той отново е поканен за снимките на шестия филм от „Карибски пирати“ – 5 години след реализацията на последната част. Новата продукция носи работното заглавие „Ден в морето“, но нейният режисьор все още не е определен. Знае се само, че продуцент ще е Брус Хендрикс, който беше главния двигател при заснемането на първите 3 филма.

Джони Деп пак се качва на „Черната перла“

„Карибски пирати“ е една от най-касовите поредици през последните 20 години. Тя е събрала над 4,1 млрд. долара от международния боксофис, а самият Деп е прибрал от нея 240 милиона. Именно в тази колосална сума се целеше Амбър Хърд, като отправи нелепите си обвинения срещу актьора в съда.

Приятели на Джони Деп споделят, че актьорът нямал търпението да се качи на своя любим кораб „Черната перла“ , с който отново да прекосява Карибите.

Източник: „Уикенд“