Холивудският ветеран Джон Траволта разкри, че е лудо влюбен в прекрасната австралийска актриса Марго Роби и мечтата му е да работи с нея. Актьорът, който преди няколко години бе съден от масажисти, че си е искал от тях, споделя, че за първи път е срещнал красавицата на наградите „Оскар“ през 2022 г., когато успял да й се обясни в любов и да я похвали за таланта и харизмата, която излъчва.

„С две думи – искал си е“ – гъбаркат се феновете в социалните мрежи.

Оказало се, че двамата имат обща страст – авиацията. Като малка Марго Роби искала да стане стюардеса. Известно е, че Джон Траволта е дипломиран пилот на самолет от 22-годишна възраст и има хиляди летателни часове във въздуха. Наскоро получи и лиценза да пилотира „Боинг 737“.

Едва ли обаче ще го огрее да „повози“ Марго Роби на своя вдигнат самолет. В момента 34-годишната актриса очаква първото си дете от съпруга си Том Акърли.

Но кой знае, нравите в разгулния Холивуд са твърде свободни и някой ден чичо Джон Траволта, който тази година чукна седемдесетака, може и да го огрее... Стига да може все още да „вдига самолета“.

Източник „Уикенд“