По всичко личи, че купонджийския нрав на бившия футболист Благой Георгиев, по-известен като Джизъса заради множеството си набожни татуировки по тялото, не го е изоставил. Той за пореден път се забавляваше на макс на чалга купон в компанията на приятели и разбира се новата му половинка – Ивана Главчева, която е дъщеря на рапъра Ванко 1.

 

Оказва се обаче, че една Ивана не му е достатъчна и верен на плейбойския си дух, Джизъса купонясвал на участие на фолк певицата Ивана. Тя пък на свой ред цяла вечер поздравявала футболиста и адашката си.

 

Припомняме, че искрата на любовта между двамата припламна след излизането му от „Сървайвър“ като победител, докато бе в процес на развод с жена си Полина Спасова. Бракът му с нея не можа да направи дори и година.

 

Джизъса отново се разпищоли

 

След мощния купон с двете Ивани, на сутринта Джизъса отишъл да пие кафе с игумена на Бачковския манастир. Той бил поканен лично от дядо Сионий – игуменът на светата обител в кабинета му на сладка раздумка. Бившият на Златка Райкова дори публикува кадър в социалната мрежа от срещата им.

Източник: Уикенд