Най-голямото печатно седмично издание у нас информира, че Джино Бианкалана, чийто рождено име е Гино Ташев, ударно строи в столичния квартал „Манастирски ливади“. Риалити звездата гради 6-етажна жилищна сграда, състояща се от луксозни тристайни апартаменти и подземни гаражи. Строежът вече е почти завършен – твърди вестникът, като се позовава на съседи на мургавелкото.

Блокът се намира точно срещу заведението на Джино Бианкалана, което е изградено в американски стил. Преди строежът парцелът е бил паркинг, който риалити звездата купил и решил да застрои. Сградата е разположена в един от най-динамично развиващите се райони на София в близост до МБАЛ „София“, където работи любимата му, която в момента е в оптуск по майчинство.

Срещу кооперацията се намира ресторантът на Джино, който е устроен по американски, но не се радва на много посетители. Клиентите, които предпочитат да обядват в ресторанта на риалити звездата, са предимно хора от околните офиси. Често заведението не работи вечер, защото липсват клиенти. Въпреки това бившият на Джена отвори нов ресторант, но в кв. „Драгалевци“. Той е с хотелска част. В обзавеждането са вложени доста пари и си личи, че стратегията е да се привличат състоятелни хора.

Джино Бианкалана стана строителен бос

Джино се сгоди за избраницата си Кристияна през август 2022 г. в САЩ, а малко по-късно се разбра, че лекарката е бременна с първото им дете.

Изпочник: „Уикенд“