Изглежда, че в Холивуд е останала само една звезда, която си позволява да носи подобни мини рокли на 53 години и в същото време да изглежда възможно най-луксозно. Разбира се, става дума за красивата Дженифър Лопес, която благодарение на брака си с Бен Афлек отново разцъфтя.

Джей Ло шашна с провокативно мини, видяха се червените й прашки (С Бен празнуваха година от сватбата – Снимки)

На 16 юли холивудската знаменитост облече супер къса бяла рокля. Това, което направи впечатление бе дължината на тоалета. Репортерите успяха да направят редки кадри на бельото на певицата и актриса. Видя се, че тя е обула ярко червени прашки, които се подадоха изпод минижупа й.

Джей Ло шашна с провокативно мини, видяха се червените й прашки (С Бен празнуваха година от сватбата – Снимки) - Снимка 2

Очевидно на Бен Афлек му е прятно да вижда жена си в такива провокативни толети. Но явно има право да се гордее с нея защото на тези години половинката му изглежда луксозно, а фигурата й е еталон за много момичета по света.

Джей Ло шашна с провокативно мини, видяха се червените й прашки (С Бен празнуваха година от сватбата – Снимки) - Снимка 3

Джен знае как да се грижи за себе си, активно се занимава с танци, тренира йога и ходи на силови тренировки. Въпреки спортния си живот Лопес си позволява понякога и да съгреши: през уикендите с Бен често се отбиват да похапват понички, или пък бургери с пържени картофи. Тя не веднъж е казвала, че всеки първо трябва да обича себе си и след това останалите.