Те преминават през тежък развод, но днес Дженифър Лопес и Бен Афлек изглеждат в по-лоши отношения от когато и да било. Холивудската двойка се събра на среща в хотел в Бевърли Хилс, но явно разговорът не е минал добре. Дженифър дори носеше брачната халка и пръстена от Бен за годежа, но и двата не смекчиха лошото настроение на актьора, който доста рязко реагира на появата на певицата.


Срещата беше случайна, докато Лопес уж се отби за едно хапване в любимото заведение на Бен, след което се събра и с децата им. Актьорът обаче не спести острия си тон по адрес на половинката си и видимо я разстрои. Не е ясно за какво се караха, но е факт, че съпрузите не се разбират в последно време. И очевидно Бен има някакви сериозни причини да е ядосан на бившата си съпруга.


"Историята им е като от романтичен филм, но с нещастен край. В един момент той заряза кариерата си, за да се фокусира върху нейната, но когато тя изнесе и личния им живот на показ, нещата започнаха да се пропукват. Дженифър не знае какво е това анонимност, нито как да живее далеч от медиите. А Бен ненавижда публичността.

Така че ситуацията стана невъзможна", разкриват техни приятели. Дори Мат Деймън, който скоро утешаваше актрисата, сподели "Обичам и двамата, но те наистина не са един за друг и не могат да живеят заедно".  

Явно и тази среща не е минала добре, защото звездата трудно сдържаше сълзите си. Говори се, че Лопес не иска развод и е готова на всичко, за да запази брака си. Бен обаче й поставил ултиматум, вследствие, на което тя се принудила да подаде документи за разтрогване на брака. По всичко личи, че краят на връзката им няма да е с приятелска раздяла.