"Може би това турне ще е последното, което правя. На моите години настъпва момент, когато е добре да помисля за промяна". Така Дженифър Лопес коментира плановете си за бъдещето. Съпругата на Бен Афлек изненада  с признание относно личния си живот. Изпълнителката даде да се разбере, че е на етап от живота си, когато мисли за семейството си и няма особено желание да се отделя за дълго от близките си.

 

Джей Ло обяви, че планира мащабно турне, за да промотира най-новия си албум. Певицата обаче не изглежда особено развълнувана от идеята да продължава да води толкова бурен живот. "Всеки иска ексклузивни неща и непрекъснато трябва да правя нещо ново и специално", казва още изпълнителката. И въпреки че се радва, че ще се срещне с феновете си, Джен споделя, че вече е започнала да се изморява.

 

Лопес е най-известната латиноамериканска певица, която някога е успявала да покори толкова успешно американските класации. Красавицата, която е родом от Бронкс, но не се срамува от латиноамериканските си корени, казва за себе си, че е символ на успеха на латиноамериканците в САЩ.  В същото време обаче, тя признава, че е уморена да играе ролята на икона и започва да се замисля за по-тихи семейни развлечения. А мнозина се чудят, дали причината не е Бен Афлек. Който открито демонстрира от началото на брака им, че ненавижда целия луд интерес от страна на всички към тях. И може да е убедил съпругата си, че няма нужда от прожектори, за да е номер едно в живота му.