Дженифър Лопес проговори за раздялата си с Бен Афлек. Актрисата сподели, че е разгневена и бясна заради решението на бившия си съпруг да я изостави по време на опитите им за помирение. След като актьорът си купи ново имение и дори се премести в него, Дженифър публично сложи брачната халка, като символ, че отношенията им не са приключили. Нейни приятели обаче побързаха да й съобщят, че Бен се е срещнал с адвокати, за да обсъди прекратяването на брака им. Резултатите не закъсняха — Дженифър се разстрои и пред приятели споделила колко е обидена от този факт.


"Чувствам се унизена! Това е най-грозното нещо, което ми се е налагало да преживея", споделя актрисата по този повод.  Тя също така отказва да говори със съпруга си и да направи опит да тушира слуховете около развода им.


Бен от своя страна вече е говорил с адвокатите си, но ще наеме бракоразводен екип, в момента, в който стигне до решение да подаде официално документите за развода. Дженифър е абсолютно бясна заради този факт и в момента двамата не си говорят.


"Най-големият проблем е, че те не общуват помежду си, а в отношенията им са намесени и децата им. А това не води до нищо добро", споделят техни приятели. И допълват, че актрисата е силно обидена, че съпругът й е взел това решение, без да говори с нея. "Казах на целия свят, че той е любовта на живота ми. Събрахме дори децата си заедно. Как сега ще съсипя техните животи и ще кажа на света, че това е една голяма измама", вайкала се певицата.