Те се събират и разделят със скоростта на светлината. Само преди дни Мат Деймън утешаваше Джей Ло заради раздялата й с Бен Афлек, а сега певицата не спира да се хвали навсякъде, колко е щастлива, че се е целувала с мъжа си. Напрегнатата им среща в хотел в Лос Анджелис, където двамата бяха видени заедно с децата, приключила със... страстна целувка. И известната певица не спира да споделя щастието си заради това.


"Ние споделихме прекрасен момент заедно. Може би има шанс да спасим брака си", казва Дженифър пред приятели. Папараци снимаха звездата обляна в сълзи, докато Бен я караше с колата си. Малко по-рано двамата бяха заснети по време на доста напрегнат разговор. Както и да е приключила срещата, ако се вярва на изпълнителката, любовта им не е умряла заедно с последния им разговор.


Доскоро Бен избягваше всякакви срещи с Джей Ло, но този път не успя да се измъкне. И явно латинодивата е успяла да го накара да се събере с нея. Вълнението между двамата е осезаемо и Джен е изключително щастлива по повод това събиране. Изпълнителката е във възторг и се радва на шанса за ново затопляне на отношенията им.

Свидетели на срещата разкриват, че в ресторанта на хотела двойката е била на отделна маса от децата си и не са спрели да се смеят и да се целуват. На следващия ден звездата сияеше докато се разхождаше из парка. Вече се спекулира, дали цялата раздяла не е била, за да привлече внимание върху работните им проекти. Ако е така, фарсът на двойката определено проработи, тъй като те са във фокуса на внимание от месеци.