Дженифър Лопес сияе и не й пука за Бен Афлек. Чаровната актриса преди ден пусна снимки от градинско парти с приятели, на което изглеждаше щастлива и доволна, без да я е грижа за никакви слухове по неин адрес. Напоследък упорито се говори, че тя и съпругът й са пред развод, въпреки че и двамата не коментират слуховете. Афлек обаче се премести в друг дом и е по-близо до бившата си съпруга Дженифър Гарнър, отколкото до настоящата. Публичните му срещи с латинодивата изглеждат по-скоро като мъчение, а актьорът все повече се изнервя от цялата шумотевица помежду им.

Бен и Дженифър се събраха преди няколко години, буквално дни след като тя се раздели с поредния си годеник Алекс Родригес. Влюбените се ожениха тайно в Лас Вегас, след което организираха огромно тържество в Бевърли Хилс. Медиите обаче са постоянно по петите им и докато на Джей Ло не й пука, Бен ненавижда всяка намеса в личния му живот. А това води до конфликти.

Съдейки по последните снимки обаче, певицата и актриса нехае за всякакви слухове и се забавлява чудесно дори и без новия си съпруг. Бен от своя страна не изглежда особено щастлив, дори и без нея. По време на последното й интервю, един от репортерите директно се опита да попита певицата дали се развежда, но тя отклони въпроса и каза, че е дошла да говори за работата си, а не за личния си живот.

Що се отнася до развода, никой от двамата не обсъжда този въпрос. Официално Бен снима нов филм и бърза да го приключи, а Дженифър търси нов дом с цел инвестиция. Ще има ли раздяла предстои да видим.