Дженифър Лопес заприлича на анорексичка. Актрисата и певица изглежда по-слаба от всякога, а слуховете заради състоянието й не спират. Според някои, причината за това е краят на брака й с Бен Афлек. Певицата се появи на рекламен клип за новите си продукти за красота, но изглеждаше смущаващо отслабнала. И докато повечето й фенове й се възхищават, някои са убедени, че певицата е на път да се съсипе и изглежда притеснително.

"Защо си толкова слаба?", "Не изглежда добре!", "Смущаващо е", коментират приближени до актрисата. Други са на мнение, че разводът явно не й се отразява добре. "За всички нейни приятели беше ясно, че бракът й е приключил още преди месеци. Просто се опитваше да го скрие от света. Но сега дори тя не може да скрие, че й се отразява, че е зарязана", коментират още фенове на певицата.


Дженифър Лопес се раздели с Бен Афлек преди няколко седмици, но упорито мълчи за края на брака си. Актьорът се изнесе от вилата, която обитаваха заедно и вече няколко пъти е виждан в компанията на бившата си съпруга Дженифър Гарнър. Лопес от своя страна се опитва да изглежда, все едно животът й е безкрайно парти и забавления, но за мнозина е видно, че певицата и актриса не е особено щастлива от поредния си развод.


"20 години го чакаше, за да се съберат и да изживеят своето "Завинаги" най-накрая. И в крайна сметка осъзна, че те просто не са един за друг. Но в момента е обидена и уязвена от това", коментират приближени до певицата. И настояват да й се даде повече пространство.