Дженифър Лопес отправи тайно послание на Бен Афлек, на фона на развода им. Актрисата и певица пусна част от собствената си песен "Ако имаше любовта ми", очевидно в опит да му припомни за брачните им обети. Известен факт е, че Бен от месеци не живее със съпругата си, а опитите й да се помири с него удрят на камък. Джен дори отказа да свали брачната халка, докато Бен вече се спряга за гадже на колежката й Дженифър Анистън.

Лопес, която е известна като една от гранд — дамите на световната поп музика, изглежда държи да запази брака си в тайна. И прави всичко, за да накара Бен Афлек да размисли за развода.

Тайните послания, които изпраща до съпруга си, очевидно са намек, че без нея той няма да се радва на щастлив живот и пълноценно семейство. Мнозина са изненадани от подхода на актрисата, а някои смятат, че тя няма намерение да се предава. "Тя не е готова да каже "Бяхме до тук". И ще се бори докрай, за да си го върне. Знае, че остарява и успехите няма да я топлят в следващите години. Затова е готова да направи всякакви отстъпки", коментират те. Дали Бен ще размисли обаче? Според някои слухове, друга красавица вече е превзела сърцето му...