Не само проблеми в брака, но и  постоянен тормоз стоят в основите на раздялата между Бен Афлек и Дженифър Лопес. Близки до певицата разкриват истинската причина за разделянето им.

 

Тези дни стана ясно, че Дженифър е сложила кариерата си на пауза и се старае да се посвети повече на семейството. "За Бен беше важно тя да покаже, че наистина държи на децата им и иска да се сближи с тях. Дженифър пък осъзна, че 20 години го е чакала и дори да остане с милионите си след това, просто ще бъде сама, богата и нещастна. Затова обърна гръб на работата и се посвети на връзката с децата им", разкриват близки до семейството.

 

Бен също е взел решение да си дадат малко време далеч един от друг, с надеждата, че ще успее да създаде по-пълноценна връзка с Дженифър по този начин. Проблем обаче бил общият им дом, който той започнал да ненавижда малко след нанасянето им.

 

"За него беше изключително важно да се чувстват сигурни в дома си. А отворения план на жилището, близостта му до други имоти и до пътя, го правеше опасен според него.  Той намрази къщата от първия момент и не се чувстваше спокоен, дори с охраната, която по 24 часа обикаляше. Накрая Дженифър предложи да го продадат, защото и за нея беше вече тягостно", коментира техен приятел.

 

Дали бракът им ще издържи, само времето ще покаже....