Дженифър Лопес похарчи 20 млн. долара, за да разкаже за любовта си с Бен Афлек. Проектът се състои от три части – албумът „Това съм аз сега“, придружаващ филм „Това съм аз сега: Историята на една любов“ и документална поредица „Най-великата любовна история“. И всичко това – в чест на връзката й с актьора Бен Афлек, за когото тя се омъжи през 2022 г.

20 години по-рано, през 2002 г. те се сгодиха, но така и не стигнаха до олтара, а се разделиха през 2004 г. В съвместно изявление тогава двойката обяви, че отменя сватбата заради прекомерния медиен натиск върху връзката им. Дженифър Лопес разказва, че когато се стигнало до това да наемат три фалшиви булки за различни локации на сватбено тържество, само и само да избегнат папараците, осъзнали, че нещо май не е наред...

Почти 20 години по-късно двойката отново се събра, като този път Джей Ло и Бен Афлек успяха да се оженят. Албумът и филмите идват в сянката на коментари за появили се снимки по сайтовете, на които Бен изглежда много отегчен и нещастен.

По време на наградите „Златен глобус“ певицата беше попитана защо съпругът й изглежда така на общите им снимки, а Джей Ло незабавно изстреля отговора, че мъжът й е щастлив с нея и бракът им върви отлично.

Източник: „Уикенд“