Дженифър Лопес е подала молба за развод с Бен Афлек на втората годишнина от сватбата им. Певицата и актриса е подала молбата без адвокати и не е имало предбрачно споразумение. Слуховете за предполагаемата раздяла се разпространяваха от месеци, като двамата бяха забелязвани сами и беше продадено семейното им жилище.

След месеци на слухове за предполагаема криза в звездната двойка, Дженифър Лопес официално подаде молба за развод с Бен Афлек. 55-годишната певица е избрала конкретен ден, за да подаде молбата: Вторник, 20 август, когато е и втората годишнина от сватбата им. За Дженифър това е четвърти неуспешен брак, докато за Бен е втори.

Неотдавна Лопес беше забелязана да носи годежния си пръстен, въпреки че според юридически документи, видени от Daily Mail, раздялата е в ход от няколко месеца (по-конкретно от 26 април 2024 г.). Наистина, признаците бяха налице и слуховете вървяха: през май двойката обяви за продан семейното си жилище в Бевърли Хилс, струващо 68 млн. долара, година след като го закупи за 60 млн. долара. Освен това двойката беше прекарала почти цялото лято разделена, а Бен дори не присъства на пищното парти на Дженифър за 55-ия ѝ рожден ден на тема „Бриджъртън“ в Хемптън в края на юли. Няколко дни след пропуснатия рожден ден Бен подписа договор за наем на нов ергенски апартамент на стойност 20,5 млн. долара в Пасифик Палисейдс. Освен това двойката не е била снимана заедно от 2 юни 2024 г. и двамата съпрузи са били забелязвани на публични места без брачните си халки.

Източник: ilmessaggero.it