Бен Афлек и съпругата му Дженифър Лопес се събраха за партито за завършване на гимназията на дъщеря му Вайълет на фона на брачните им неволи. Двойката и майката на Афлек – Ан Болд, бяха забелязани да се разхождат по улиците на Лос Анджелис миналата седмица.

Бен Афлек, който споделя Вайълет с бившата си съпруга Дженифър Гарнър, беше видян да носи кошница с розова опаковъчна хартия вътре, докато Лопес вървеше до него.

Тази поява на двойката идва месеци след като последно бяха видени заедно. Съобщението, че двете звезди, които се ожениха през юли 2022 г., са напът да се разведат, се появиха откакто Лопес присъства сама на „Мет Гала“ на 6 май.

Бен Афлек беше забелязван няколко пъти без сватбения си пръстен и се твърди, че живее в отделен дом от Джей Ло. Междувременно, Лопес бе видяна да търси къща без съпруга си в Бевърли Хилс. Според източници, близки до двойката, актьорът не е съгласен с начина на живот на Дженифър и е уморен от брака им. Латинодивата обаче наскоро каза, че е ограничила графика си през последните няколко години в опит да „забави темпото и да бъде повече вкъщи“.

Източник: „Уикенд“