Дженифър Лопес блесна с голота и блясък на филмовия фестивал в канадския град Торонто. Актрисата и певица се появи в изключително оскъдна рокля на премиерата на новия си филм „Неудържим“, който е продуциран от съпруга й Бен Афлек, с когото е в процес на развод.

55-годишната Джей Ло показа известните си извивки в разголена рокля на „Тамара Ралф“, която включва дискотечни плочки, завързани заедно с големи черни панделки. Тя съчета привличащата вниманието визия с високи сребърни обувки с диамантени шипове, докато вървеше само по червения килим на фестивала.

Въпреки че продуцира филма, Бен Афлек не присъства на премиерата му. Явно двамата съпрузи в развод са се разбрали да не се засичат по събития. Но Дженифър Лопес знае как да подразни бившия си с разголена визия. Посланието й е повече от ясно, тя му показва: „Виж какво изпусна...“.

А се вижда какво - сочен бюст, апетитни задни части, стегнати дълги бедра, фин глезен, и изобщо...

Лентата, която разказва вдъхновяващата история на борец с един крак, е продуцирана от Бен Афлек и неговия най-добър приятел Мат Деймън, а Лопес играе една от главните роли.

Събитието беше първата официална поява на актрисата на червения килим след подаването на молма за развод с Афлек миналия месец.

Източник „Уикенд“