Слухове за раздяла и предстоящ развод на звездната двойка Дженифър Лопес и Бен Афлек упорито шестват из щатските таблоиди в последно време. И за това си има причина, естествено. Съпрузите не са се появявали заедно на публични места от близо 2 месеца насам. За последно те бяха снимани един до друг в края на март, докато обядваха в Ню Йорк.

Спорид източник, близък до певицата, Бен Афлек вече дори се е изнесъл от семейния им дом, който е на стойност 60 млн. долара и беше специално закупен от двойката след сватбата. Тези дни пък Джей Ло беше забелязана да търси къща в Бевърли Хилс без съпруга си.

„Те никога няма да спрат да се обичат, но тя не може да го контролира, особено що се отнася до алкохолните му изпълнения“ – твърдят запознати.

Дженифъл Лопес беше сама и по време на „Мет Гала“ в Ню Йорк на 6 май, като мнозина бяха изненадани, че съпругът й пропусна събитието. Твърди се, че по това време той имал снимки в „Счетоводителят 2“, но анонимен източник докладва, че Афлек бил решил да прекрати брака си с латинодивата.

Явно решението на Джей Ло да пусне своя документален филм „Най-великата любовна история“, който описва драмите й с Бен, е оказало негативно влияние върху брака на двойката.

Източник: „Уикенд“