Дженифър Гарнър се нареди сред прокълнатите звезди на Холивуд, само защото носи името ДженифърДженифър Гарнър

, Дженифър Анистън, Дженифър Лопес... Те са красиви, обожавани и… смятани за прокълнатите звезди на Холивуд. И за тях се оказа истинско проклятие да носят името Дженифър. Всяка от дамите, която го носи, е сполетяна от лош късмет в любовта или в кариерата.

Дженифър Гарнър

Обичаната актриса в момента е центърът на вниманието заради развода с Бен Афлек. След 10 години брак известната двойка се развежда, а като причина се сочат страстта на актьора към хазарта и алкохола. В същото време, актрисата е поредната звезда с името Дженифър, сполетяна от подобно нещастие. Дали наистина името не й носи лош късмет?

Дженифър Лорънс

Носителката на „Оскар“ изглежда сякаш има всичко, но всъщност животът й се обърна с главата надолу. Освен с криза на любовния фронт, може да се „похвали“ и с криза в професионален план. Дори собствения й бодигард успя да я засенчи. А след като отмъкна гаджето на Майли Сайръс и съпруга на Гуинет Полтроу, и тя се нареди сред прокълнатите звезди на Холивуд — и двамата я зарязаха, а миналата година лъснаха и скандални нейни снимки на показ.

Дженифър Лопес

Латинодивата сама си признава, че е прокълната в любовта. Три провалени брака, една отменена сватба, а последната й връзка се очертава също провал. Дали отново името Дженифър не е в основата на тази лоша карма?

Дженифър Анистън

„Приятелката“ Рейчъл в сериала имаше щастлива, макар и доста трудна любов, но в живота Дженифър Анистън преживя куп загуби. Загуби голямата си любов, Брад Пит я заряза заради Анджелина, освен това и последното й гадже Джъстин Теру е на път да я остави. Нищо чудно, че я наричат „старата мома на Холивуд“.

Дженифър Лав Хюит

Красавицата доста време поддържаше илюзията, че може да избегне влизането в листата на прокълнатите звезди на Холивуд, подобно на Дженифър Гарнър. Уви – претърпя сътресения в личен план, загуби най-близките си роднини, два пъти я изоставяха, а накрая и кариерата й тръгна надолу. Щастието й се усмихна, едва когато бе буквално забравена от всички. Откри любовта, роди си две деца и скоро ще се появи във филм на Спилбърг. [caption id="attachment_450560" align="aligncenter" width="520"]Дженифър Гарнър се нареди сред прокълнатите звезди на Холивуд Дженифър Гарнър се нареди сред прокълнатите звезди на Холивуд[/caption]

Дженифър Хъдсън

Тя несъмнено е лидерът сред прокълнатите звезди на Холивуд. Певицата едва оцелява след масовото убийство на семейството си през 2008 година от Уилям Балфур. Въпреки че престъпникът е зад решетките и никога няма да излезе от там, трагичния случай остави трайни последици върху нея. Предвид всичко това, мнозина с основание започват да мислят, че е истинско проклятие да носиш името Дженифър в Холивуд. [gallery ids="450562,450563,450564,450565,450566"]