Преди години Аня Пенчева стана за смях, когато разказваше как препоръчала на дъщеря си Петя Дикова тампони с магданоз за зачеване. Холивудските звезди обаче също не са застраховани от подобни комплекси и перипетии. Актриса от ранга на Дженифър Анистън към днешна дата признава, че в периода, когато искала да забременее, минала през какво ли не – след като инвитро процедурата не дала резултат, актрисата започнала да ходи по шамани и да пие китайски отвари за „захващане.

Холивудската звезда и до днес не признава дали фактът, че не са се сдобили с деца, е сложило край на връзката й с Брад Пит през 2005 г. Бракът им просъществува едва 5 години, в които двамата така и не се сдобиха с наследници.

Дженифър Анистън не крие, че е искала много да забременее. Това желание обаче с годините допълнително нагнетявало напрежение, както у нея, така и у партньора й. Актрисата съжалява само, че тогава никой не й дал съвет да забрази яйцеклетките си.

Дженифър Анистън за родителството: Изпуснах и последния влак?

Вече на 53 Дженифър Анистън вече е свалила това напрежение от психиката си. „Не хванах последния влак, но сега поне не съм под пара“ – чистосърдечно признава звездата от сериала „Приятели“. За разлика от нея обаче нашата Петя Дикова хвана последните влакове и вече е щастлива майка на 2 деца.

Източник: „Уикенд“