Дженифър Анистън не обича да споделя в социалните мрежи снимки от личния си живот, но тези дни направи изключение. Тя показа как с помощта на стилисти и гримьори се подготвя за церемонията по раздаването на наградите „Пийпъл Чойс“ в дома си, по-точно в гардеробната си. И публиката беше изумена не от нейната подготовка, а от мащабите на помещението. То е много по-голямо от средностатистически апартамент и прилича по-скоро на скъп бутик. Дрехите са подредени на 2 етажа, акуратно разделени по вид, цвят и стил.

Помещението е толкова просторно, че там може да се побере цял екип оп 5-има помощници. И дори с всички тях дрешникът не изглежда тесен. Осветителна техника е разположена навсякъде – тоалетката в холивудски стил с огледало също е окичена със специални крушки.

Гардеробната е само малка част от имението „Бел Еър“ на стойност 21 млн. долара, в което 55-годишната Дженифър Анистън живее като стара мома с трите си кучета. Звездата притежава тази къща от 2011 г., но трудно ще видите други снимки от дома й в социалните мрежи. Но дрешникът, изглежда, е любимото помещение на актрисата, където тя чувства силата си. Затова само там тя периодично позволява на феновете си да надникнат.

Източник: „Уикенд“