Омъжена ли е за трети път Дженифър Анистън? И кой е новият й съпруг? Цял Холивуд в момента тръпне от вълнение заради слуховете, че актрисата от "Приятели" е омъжена отново. Причина за спекулациите стана появата на Джен на наградите на критиката. На червения килим тя пристъпи съвсем сама, въпреки че беше обградена от антуража си. 
 

Но един елемент от ефектното й облекло предизвика повече внимание от всичко останало - диамантеният пръстен на лявата й ръка. "Омъжена или сгодена? Боже мой! Не мога да повярвам! Дженифър Анистън отново е обвързана!", "Кой е щастливецът, който успя да спечели най-желаната жена в Холивуд?", "Кога се случи това? И кой е новият мъж до Дженифър Анистън?", гласят само част от коментарите в социалните мрежи.

 

Феновете на звездата направо полудяха и не спират да се вълнуват има ли нов мъж в живота й, или не.

 

Самата Дженифър не е коментирала плановете си за семейство и деца, но както изглежда има нов мъж в живота й. Кой е той и какво планират двамата, не е ясно. Актрисата неотдавна заяви, че след като два пъти е минала по пътеката, не си и помисля за трети брак. Но е много вероятно да се престраши, тъй като все още вярва в любовта.

 

"Истината е, че аз вярвам в любовта. Мисля, че тя наистина съществува. Така че дори и днес не казвам твърдо "Не" за брака и семейството",  лаконична е Анистън по отношение на плановете си за