Тя се омъжи за Тейт Донован, за да се разведе малко по-късно с него, издържа цели пет години омъжена за Брад Пит, само за да го напусне заради Анджелина Джоли и по-малко от три години се примири да бъде омъжена за Джъстин Теру, преди да поиска край на брака им. Дженифър Анистън определено не може да се похвали с успешен семеен живот. Актрисата обаче никога не е признавала, че са й се подигравали за избора й на партньори.

 

Оказа се, че един от най-старите й приятели Адам Сандлър от години я взима на подбив заради връзките й с мъжете. "Адам е един от най-старите ми приятели. Помагаме си за всичко, той е невероятен. Но стане ли въпрос за личния ми живот, получавам само подигравки. Обикновено се възмущава с думите "Какво правиш, момиче?", "Какво правиш?", "Какво ти става?", имитира го Дженифър пред Джими Кимел. Тя със смях споделя, че той се държи изключително свойски с нея, дори и по време на съвместните им проекти, а даже и на официални събития.

 

"Преди няколко години трябваше да присъстваме на официална церемония. Аз и съпругата му Джаки бяхме официални, тя беше невероятна във вечерната си рокля, с изключителна прическа и грим. В следващия момент вратата се отваря и Адам се появява в сатенен спортен екип - сребриста тениска и къси шорти. Шокът беше огромен", със смях разказва тя.

 

Въпреки номерата, които обичат да си въртят, двамата откровено си признават, че са си изключително близки. До толкова, че Дженифър има цяла мобилна билкова аптека в караваната си и непрекъснато тъпче със здравословни смутита и чайове най-добрия си приятел. Само да кихне.

 

А може би това е нейното сладко отмъщение срещу закачките му за гаджетата й...