э

Актрисата Дженифър Анистън избухна в едно от последните си интервюта, заявявайки, че не желае да бъде смятана за жертва. "Омръзна ми да ме третират като слабото звено във всяка връзка. Истината е, че и двете страни имахме вина в тези отношения", казва актрисата.

 

Анистън, която е бивша съпруга на Брад Пит, а също така и на актьора Джъстин Теру, тези дни призна, че изобщо не й е било добре по време на браковете й. "Смятаха ме за най-красивата изоставена жена в света. Нищо чудно, че не желая да бъда вече омъжена", казва още актрисата.

 

Тя заяви още, че подобно на много други и тя е искала да бъде щастливо омъжена. За съжаление обаче не е имала шанс да се радва на подобно семейно щастие , особено заради постоянния натиск върху нея.


"И аз искам да се прибера у дома и да се хвърля в прегръдките на любим съпруг. Но това не се случва", казва актрисата. И допълва, че не желае  отново да ражда деца и да се обременява със семейство. "Години наред слагах желанията и очакванията на партньорите си на първо място. Е, това нещо приключи. Днес искам само да се посветя на себе си, да бъда аз значимата. Научих се да се ценя и да се обичам повече. Сега имам възможност да правя това, което обичам, без да се налага да искам одобрението на някой друг", споделя още звездата.


И допълва, че съвсем не се чувства като жертва и й е омръзнало да я третират като такава.