Бившата актриса Елън Пейдж, която сега е мъжага на име Елиът, направи интимни разкрития за живота си в „неподходящо“ тяло. Талантливият трансджендър, сега на 36 години, официално обяви, че ще си сменя пола през 2020 г. Иначе „то“ е родено с женски пол и с рождено име Елън. Серия операции и хормонална терапия обаче го превърнаха в мачо с яки мускули, макар и висок едва около метър и половина.

„Не можех да се понасям в женско тяло още от съвсем малко дете. Още на 4 годинки започнах да се уча да пишкам права и успях. Отказах десетки роли, в които трябваше да нося рокля, чувствам се ужасно в такива дрехи“ – споделя Елиът Пейдж.

„Разберете ме, беше ми трудно да нося още една маска пред камерата, след като вече носех една в личния си живот. По червения килим и по кинопремиери направо умирах от гадост, когато трябваше да се кача на токчета“ – разказва Елиът.

Джендърът Елиът Пейдж пикае прав като мъж, а всъщност по рождение е жена

Джендърката споделя и за първия си и единствен опит за интимност с момче, когато била на 16.

„Имах си гадже в училище. Кенет, много красиво момче. На няколко пъти имах желание да му се отдам, но тялото ми просто не реагираше на ласките му по никакъв начин. Тогава се убедих, че всъщност съм мъж“ – разказва Пейдж.

Източник: „Уикенд“