Джена е на седмото небе от щастие

Фолк певицата Джена проговори за мъжа до себе си.

Тя разказа, че в продължение на един месец е била при любимия си мъж Джино в Щатите. В една от телевизионните си изяви, Джена разкри, че се е сгодила за Джино, с когото имат връзка от две години.

При все огромното разстояние помежду им, двамата са намерили начин да поддържат отношенията си. Джена разкрива, че предложението за брак е било огромна изненада за нея, тъй като изобщо не го очаквала.

[caption id="attachment_414121" align="alignright" width="300"]Джена е на седмото небе от щастие Джена е на седмото небе от щастие[/caption]

Певицата с радост споделя, че е получила красив годежен пръстен. Тя се чувства особено щастлива, тъй като Джино е предприел една от най-важните крачки в живота на един мъж като й е предложил брак. В предаването „Автограф”, Джена не издаде много за тайнствения си годеник. Единственото, което разкри за него е, че е българин, който от 16 години живее в Чикаго.

Изпълнителката подчертава, че годеникът й има доста различен манталитет от този на българските мъже и са му много чужди интригите и злобата към популярните български личности. Джена сподели наблюденията си, че в САЩ известните хора са обичани и уважавани и най-важното – показват се положителните им качества за разлика от България. Именно това е и една от причините, поради които изпълнителката отказва да комуникира с журналисти и не дава обяснения.

От доста време Джена не обсъжда личния си живот в публичното пространство и не желае никой да говори за нея и годеника й, обсъждайки ги в детайли. Тя е категорична, че в крайна сметка никой не го интересува какво се случва в личния й живот. Към днешна дата фолк певицата се е отдала изцяло на работата си и умишлено страни от прожектора на обществените събития. Само по този начин може да запази личното си пространство. В заключение, Джена посочва, че тази година ще бъде част от турнето на „Пайнер”, което ще започне на 1 август.