Фолк дивата Джена повдигна завесата на личния си живот.

 

След като стана майка за втори път през април тази година, през юли певицата се завърна отново на музикалната сцена.

 

Споделя, че е щастлива от факта, че феновете й пеят нейните песни с пълно гърло по време на концертите и подчертава, че това я зарежда и й дава сили да твори.

Джена определя себе си като щастливка и неслучайно, предвид, че вкъщи пък бива обсипвана с любов от страна на съпруга си Наско и двете им деца – Наско джуниър и Цветея.

 

Споделя, че дълго се двоумили за име на дъщеричката им. Любопитна подробност е, че в цялата ни страна, само три момичета носят името Цветея.

За разлика от голяма част от колежките й, Джена споделя, че отглеждат сами отрочетата си. вечер, когато имат участие, бабата на Наско помага в грижите за децата. Тя е единственият човек, на когото се доверяват.

 

Джена споделя, че в продължение на две години синът им непрекъснато повтарял, че иска сестричка. Твърди, че е страхотен брат. Не само пее, а и свири на барабани (на кого ли да прилича), но засега никой не се наема да пророкува дали ще тръгне по този път. И двамата със съпруга й са категорични, че изборът ще бъде изцяло негов и те няма да го притискат.

 

В заключение посочва, че любовта е формулата за успешна връзка, тъй като без нея, човек не е склонен на компромиси, нито пък може да вземе правилно решение.

Източник: zajenata.bg

Джена направи горещи разкрития за съпруга си и...