Екранната Джемре Гюр от „Ирония на съдбата“ е още по-красива, откакто е бременна. В това се убедиха и жители на Милано, които засякоха турската звезда по улиците на своя град.

Актрисата разпръска привлекателни хормони в италианската столица на модата в края на миналата седмица. Издокарана в прилепнало за коремчето й късо клинче, тя разгледа няколко бутика, но не си купи нищо.

33-годишната първескиня от сериала „Ирония на съдбата“ ще ражда във Франция в края на тази година. Хубавицата живее в Париж от пролетта и е категорична, че има пълно доверие на тамошните гинеколози.

Мелиса Аслъ Памук получи оферта за брак от футболиста Юсуф Язъджъ преди 1 година. Ослепителната тв звезда умуваше около два месеца, дали да приеме предложението на ритнитопковеца, и в крайна сметка кандиса да се омъжи за него. Сватбата им беше през май в Париж, но и в Турция имаше венчално тържество.

Госпожица Памук има много спортисти в любовното си тефтерче. Нейно бивше гадже е и баскетболистът от „Галатасарай“ Махир Агава. Според турските таблоиди дългучът и актрисата се разделили след грандиозен скандал в началото на годината.

През 2022-ра пък Мелиса скъса с певеца Мустафа Коч след 2-годишна афера. Преди това пък беше любовница на футболиста от „Бешикташ“ Огузан Озякуп.

Навремето нашият актьор Иво Аръков въздишаше по турската красавица, но така и не му се отвори парашутът...

Източник „Уикенд“