Актрисата напусна Истанбул завинаги, обхваната от панически страх да не би земетресение да затрупа нея и семейството й в дома им. Красавицата и съпругът й се преселиха в Чешме, за да обезопасят малкия си син, който е единствената им рожба. Явно певецът Джан Бономо безпрекословно подкрепя съпругата си и досега не се е оплакал публично от напускането на мегаполиса..

Звездното семейство не желае вече да живее край Босфора заради упоритите прогнози на сеизмолозите, че в най-скоро време там ще има разрушително земетресение.

Тв звездата Йойкю Карайел се венча за поп изпълнителя преди 5 години, като преди това имаше връзка с колегата си Танер Йолмез от „Кварталът на богатите“ и „Доктор Чудо“.

Г-жа Карайел е родена в Истанбул през 1990 г. След като получава тапията си за средно образование, та язкирва актьорския курс, а впоследствие се записва да следва театрално изкуство и в университет, но и до ден днешен не се е дипломирала и като че ли това въобще не й е приоритет в живота на този етап.

Джемрето панически напусна Истанбул

Първата голяма артистична изява на Йойкю е в спектакъла „Хубавите неща са при нас“. Звездният й блясък обаче грее от участието й в сериала „Север Юг“, в който си партнира не с кого да е, а с Турския Брад Пит – Къванч Татлъту.

Източник: „Уикенд“