Мелиса Аслъ Памук получи предложение за брак от гаджето си, но засега бави отговора. Според нейни близки актрисата смята, че й е рано за семейство, макар че през април чукна 32 лета. Напук на традициите туркините да се омъжват по-рано, г-ца Памук не иска да се раздели с моминския живот.

Красавицата от „Ирония на съдбата“ е досущ като нашата плеймейтка Николета Лозанова – прескача от футболист на футболист, като пчеличка от цвят на цвят. След като през пролетта бе интимна с вратаря на „Фенербахче“ Алтай Байъндър, сега тв звездата си ляга с друг ритнитопковец – атакуващия халф на „Трабзонспор“ Юсуф Язъджъ.

Госпожица Памук има много спортисти в списъка си с любовни завоевания. Нейно бивше гадже е и баскетболистът от „Галатасарай“ Махир Агава. Според излизащи в южната ни съседка таблоиди споменатият дългуч и екранната Джемре Гюр се разделили с грандиозен скандал в квартирата им в началото на годината.

През 2022 г. Мелиса скъса с певеца Мустафа Коч след 2-годишна любов. Преди това пък беше любовница на Огузан Озякуп – футболист на „Бешикташ“.

Наш актьор също си пада по красавицата, с която се запознали покрай снимките на „Ирония на съдбата“. Още тогава Иво Аръков пусна общ фотос с дамата, под който написа: „Жена, за която можеш да умреш“.

Източник: „Уикенд“