Новото гадже на г-ца Памук е вратарят на „Фенербахче“ Алтай Баъйндър. Двамата са интимни от около 3 месеца – пишат таблоидите в Турция.

Предишният любим на тв звездата е баскетболистът от „Галатасарай“ Махир Агава. Според турските издания спортистът и екранната Джемре Гюр от „Ирония на съдбата“ са се разделили с грандиозен скандал в квартирата им в началото на годината, а заради крясъците им съседи се принудили да викат полиция.

През 2022 г. палавата Мелиса скъса с певеца Мустафа Коч след 2-годишна любов. Преди това пък бе любовница на Огузан Озякул – футболист на „Бешикташ“.

Когато преди време снимал в Истанбул сцените си за сериала Ирония на съдбата“, нашият красавец Иво Аръков хлътнал дълбоко по госпожица Памук. Българинът все се навъртал около колежката си и я засипвал с комплименти. А като се прибрал в родината пък, лайквал често снимките й в социалните мрежи.

Мачото от Белослав публикувал и в своя Инстаграм кадри на ослепителната туркиня, като под един от тях дори беше написал: „Жена, за която можеш да умреш!“

Парашутът на Аръков обаче така и не се отвори, а сега палавата Мелиса си ляга с поредния турски мачо.

Иво пък се радва на няколко месечния си син Тео от любимата си Габриела.

Източник: „Уикенд“