Мелиса Аслъ Памук се омъжи в Париж. Актрисата избра да сключи брак във френската столица, за да се спаси от журналистическа обсада.

„Ако венчавката ми бъде в Истанбул, щях да съм обкръжена от десетки репортери и фотографи. Не, благодаря!“ – сподели след подписването футболната съпруга.

Още през есента на 2023 г. екранната Джемре Гюр получила оферта за брак от ритнитопковеца Юсуф Язъджъ. Тя умувала 2 месеца дали да пристане на играча от „Трабзонспор“ и в крайна сметка приела предложението му. Мелиса и Юсуф са заедно от няколко месеца, като той е с 6 години по-млад от нея.

Когато преди време снимал в Истанбул сцените си за сериала „Ирония на съдбата“, нашият Иво Аръков хлътнал сериозно по госпожица Памук. Българинът все се навъртал около колежката си и я засипвал с комплименти. А като се прибрал в родината пък, лайквал често снимките й в социалните мрежи. Мачото от Белослав публикувал и в своя Инстаграм кадри от ослепителната туркиня, като под един от тях дори написа: „Жена, за която можеш да умреш!“.

Мелиса е позната у нас с ролите на Асу в обичаната поредица „Черна любов“ и на Джемре от криминалната драма „Ирония на съдбата“.

Източник: „Уикенд“