Джеф Безос е подготвил драконовски договор за брака си с Лорън Санчес. Милиардерът, който олекна с  милиарда при развода с първата си съпруга Макензи Скот, явно е решил, че е най-добре да не залага всичко на картата на любовта. И даде да се разбере, че няма да позволи да бъде отново разорен при развода.

 

В момента адвокатите на двойката са изключително заети с организирането на изключително тежък предбрачен договор. Безос настоявал пред новата си съпруга, да му гарантира, че няма да има претенции към богатството му. В предбрачния договор изрично е записано, че Санчес няма да има претенции към парите му в случай на развод. И въпреки че милиардерът не пести пари по новата си любима, не желае да има никакви финансови ангажименти след това.

 

Интересното обаче е, че Лорън също има претенции към съпруга си. Бившата тв водеща е натрупала малко състояние под формата на недвижими имоти, преди да се сгоди за милиардера. И няма никакво желание той да слага ръка върху тях при евентуален развод. Затова настояла пред адвокатите имотите й да не са обект на подялба при раздяла помежду им.

 

Любовта на двойката става все по-прагматична, но явно и двамата се опитват да запазят независимост при евентуален развод. Въпреки че мнозина се питат какво ще се случи с общите им активи, както и дали Лорън няма да иска издръжка след евентуален развод. Засега обаче адвокатите мълчат.