149 млрд. долара – толкова е банковата сметка на един от най-заможните хора на планетата Джеф Безос. Президентът на „Амазон“ освен че е сред най-заможните хора в света, ще се окаже и доста потентен мъж. Това твърдение прави източник на изданието „Сън“, според когото баровецът с бръснатата глава оправя новата си булка Лорън Санчес по 6 пъти на ден.

След развода си с Макензи Скот, с която имаше сключен брак в продължение на четвърт век, Джеф Безос заряза бизнес империята си и го удари на живот. Той има връзка с тв водещата Лорън Санчес още от 2019 г, преди да се разведе с Макензи. На 22 май, тази година двамата официално потвърдиха, че са сгодени.

В момента двойката обикаля Европа на нещо като предварителен меден месец. Самата Санчес се „оплакала“ пред приятелки, че 59-годишният й годеник е напът да я умори с постоянните си креватни упражнения.

„Правим го постоянно, понякога по 6 пъти на ден. А на всичко отгоре членът му е огромен и вече се притеснявам за здравето си“ – хвалела се цицорестата тв звезда.

Джеф Безос ощастливява новата си булка по шест пъти на ден

Според източници на британския таблоид Безос използвал специална рецепта за потентност за разлика от наборите си, които употребяват виагра. Милиардерът си купувал нелегално цяр, съдържащ стрит рог от носорог, шоколад и люти чушки. Разбира се, подобна смес е забранена от фармацевтичните регулатори, но за човек с парите на Безос набавянето й не било особен проблем.

Източник: „Уикенд“