Любимецът на поколения дами Джъстин Тимбърлейк бе арестуван миналата седмица, след като се накваси яко в хотел в Хемпдънс, където са вилита на богатите нюйоркчани, а след това се качи да кара. Най-вероятно всичко ще му се размине само с глоба от 1000 долара (бълха го ухапала!), след като бе пуснат под гаранция. Според неговите близки обаче сериозните проблеми тепърва предстоят, защото в последната година поп певецът бавно, но сигурно се превръща в долен алкохолик. Така пред поп звездата стои нелекият избор – анонимен алкохолик или известен пияница.

Джъстин Тимбърлейк открай време си е пийвал – твърдят негови близки. След скандалните разкрития на шантавата Бритни Спиърс за връзката им обаче, певецът съвсем се отдал на лапита на алкохола.

В биографията си Бритни разказва как през 2002 г. е била притисната от Джъстин на абортира детето им.

На всичко отгоре кариерата на 43-годишния Тимбърлейк също зацикли, а последният му албум направо се провали зрелищно в класациите. Имиджът му да добро момче вече отдавна е в канавката, а отделно от това бракът му с красавицата Джесика Бийл май куца, макар че жена му засега го подкрепя безрезервно като добър съпруг и баща. Кръшканията му обаче са в природата на Джъстин и жена му дори е назначила охрана, която да го пази от самия себе си. Така че разкритията на Бритни само отключиха проблеми, които карат певеца все по-често да посяга към чашката.

Източник: „Уикенд“