На първата снимка в Instagram се вижда как двойката се целува, а на втората 27-годишната Хейли в бяла дантелена рокля на Saint Laurent by Anthony Vaccarello притиска корема си.

Изглежда, че дуетът е отпразнувал новината с интимно подновяване на обета, тъй като са застанали един пред друг с пастор начело.

Само две седмици преди двойката да сподели голямата новина, Бийбър сподели в инстаграм снимка, на която е разплакан. Феновете останаха обезпокоени дали той се бори, тъй като певецът и преди е разказвал за битката си с депресията.

Двамата със съпругата му също така публично са разказвали емоционално за здравословните си проблеми. През март 2022 г. Хейли беше хоспитализирана с малък кръвен съсирек в мозъка, а няколко месеца след това Джъстин беше диагностициран със синдрома на Рамзи Хънт - заради който половината му лице беше парализирано.

Въпреки че певецът на "Peaches" не обясни какво го е разплакало, Хейли, която по това време беше тайно бременна, пусна "лайк" на снимката и коментира: "Един хубав плач ".

Олекотяването на публикацията успокои някои фенове, че сълзите на попзвездата не са сериозна причина за безпокойство, и както се изрази един от тях: "Хейли просто ни накара да разберем, че Джей Би е добре, момчета. Това вероятно са щастливи сълзи, момчета. Джъстин е емоционална душа."

Източник: usmagazine.com