Титанът на комедията – 72-годишният Бил Мъри, обяви официално, че е прекратил отношенията си с 44-годишната чернокожа изпълнителка Келис, с която се срещаше от началото на лятото. Макар и дядка, Бил има 6 деца от 3 различни жени, но не успя да оплоди чернокожата газела.

Двамата се запознават в края на миналата година, когато Бил Мъри я утешавал, докато тя страдала по съпруга си Майк Мора, който загуби битката с лоша болест. От дума на дума двамата станали интимни, но връзката им изтрая едва 3 месеца – отбелязват таблоидите зад океана.

Последната съпруга на Бил Мъри – Дженифър Бътлър, почина година по-рано, също от тежка болест. Така че Бил и Кели са имали какво да споделят за болката си.

„Нямам никаква представа какво ги събра, но си прекарваха добре. Надявам се да запазят добрите си отношения и след раздялата“ – заяви близък до двойката пред изданието „Сън“. Източникът не крие изненадата си от раздялата им.

„Всичко дойде като гръм от ясно небе“ – споделя информаторът.

Дядката Бил Мъри зарязан от младата газела

Новината за края на отношенията на Бил Мъри и Келис идва доста изненадващо, тъй като актьорът придружаваше напращялата мацка по време на цялото й лятно турне в 6 страни.

Източник: „Уикенд“