Около коледните и новогодишни празници конспиративна теория за Бритни Спиърс плъзна из социалните мрежи. И като всяка конспирация, и тази звучи налудничаво, но затова пък много фенове на певицата я раздухват упорито. Според твърденията Бритни Спиърс вече не е между живите, а на последните снимки и клипове е заснета нейна двойничка.

Именно двойничката забърквала всички каши, в които се замесвала звездата. От психарските й изцепки до вулгарните разголвания, които певицата сипе без никакъв свян. Наблюдателни фенове твърдят, че на снимките и на клиповете не се виждат татуировките на Бритни, т.е. мадамата, която позира, няма същите татуировки или въобще няма татуси. Други пък отбелязват, че усмивката на певицата се е променила до неузнаваемост.

Някои са се втренчили в парчето на Бритни Спиърс още в далечната 2004 г. „Мона Лиза“, в което се пее за известна жена, която е клонирана. Впоследствие глупавият текст е бил променен.

Двойничка на Бритни Спиърс май забърква кашите

Някои фенове твърдят, че докато двойничката на певицата забърква скандал след скандал, истинската Бритни си гледа живота далеч от папараците. Тя се е отдала на разгул с младия си съпруг Сам Асгари, като дори прави опити да зачене за пореден път. А папараците около нея съвсем не й липсват...

Източник: в. „Уикенд“