И двамата влязоха в риалити формат и показаха характер, макар предаванията да бяха коренно различни. Той се потеше и мореше в "Игри на волята", а тя си пускаше чара в "Ергенът". Е, днес обаче са заедно в реалния живот като двойка, а новината взриви мрежата.

Лично влюбените си пуснаха снимки и да, заедно са. Говорим за Неделчо Богданов и Ния-Косара, които се загаджиха покрай работата си - двамата заедно са водещи на подкаст. Вярно е, че неписано правило гласи - където си вадиш хляба, не си вади... но чувствата не могат да се озаптят.

Двойката на годината: Участник от "Игри на волята" се влюби в красавица от "Ергенът"! (СНИМКИ)

Припомняме, че Неделчо се превърна в един от любимците на зрителите, а и на съотборниците си в "Игрите", защото е готин и непринуден. Ния-Косара пък не успя да омае първият ерген - Виктор Стоянов, но показа в ефир, че е интелигентно и възпитано момиче.

Двойката на годината: Участник от "Игри на волята" се влюби в красавица от "Ергенът"! (СНИМКИ) - Снимка 2

Още тогава тя призна, че харесва Виктор, но той не й е дал шанс да се опознаят добре. "Такава съм и мъжът, който ще е за мен, ще се опита да ме разбере, без да ме променя и без да очаква да се държа така, както е прието за "модерно" или "вървежно". Аз съм такава, каквато съм и това е моят начин", казваше още тогава Ния-Косара.

А потребителите им пожелават щастие и голяма любов с Неделчо.

Източник: Crimesbg.com