"Денсинг старс" едва ли помни подобно поведение, при това в световен мащаб. Да, вярно е, че предаването събра известни двойки като Петко Димитров и Яна Димитрова, които все още са стабилно семейство, но там идеше реч за любов. А и връзката им се разбра чак след края на формата, докато...

Докато днес чалгарката Емануела се вихри като подивяла и не може да смогне да се начекне на танцовите си партньори. Всички знаем сагата й с женения първи партньор Иван Карастоянов, чиято съпруга изригна, заплаши го с развод и той бързо заряза и певачка, и работа с нея в шоуто.

От няколко дни, има-няма две седмици, на Емито й сложиха друг танцьор - Калоян Иванов, който се превръща в поредната й жертва. Хора от екипа на предаването довериха, че са в шок от започналите "набези" на певицата към Калоян.

Емануела не спирала да му прави четки, да пърха с мигли и да му се натиска - в буквален смисъл. И мнозина са готови да се обзаложат, че "заварката" между тях вече се е случила.

"Имаме чувството, че тази жена е с някакво заболяване, някаква мания да си доказва, че може да свали всеки мъж, каквото и да й коства това. И без значение дали този човек е свободен. Такова нещо не бяхме виждали досега и дано не видим занапред", коментират източниците.

Източник: Crimesbg.com